Skapad för aktivitet

Vi vet att olika sporter kräver olika slags energi. Därför har vi utformat våra prestationslivsmedel med rätt näring så att du orkar ta dig igenom dem.

FL HERO CLFEXP CHC R11 717x585

Det här är en CLIF BAR.

Du kan räkna med den här utsökta blandningen av växtbaserade proteiner, fetter och kolhydrater för att få energi på nästa äventyr. Det bästa av allt är att den är gjord av naturliga ingredienser som får dig att må bra.


*Fosfor bidrar till normal energigivande ämnesomsättning.

Energi för alla

CLIF BARS är perfekta före och under vilken aktivitet som helst. Vi har med eftertanke utformat våra livsmedel för att ge dig näring som du mår bra av oavsett om du ska träna, springa, gå på spinning eller vandra.

Växtbaserat

Våra energibars består av 9–11 g växtbaserat protein och är gjorda av utsökta, riktiga ingredienser, t.ex. förtjusande choklad och havregryn, vilket för dem till ett utmärkt alternativ när du vill få energi under ett träningspass.

De är även goda

Tillfredsställ dina smaklökar med vår unika krispiga, knapriga konsistens och mängd av olika smaker som Chocolate Chip, White Chocolate Macadamia Nut eller Crunchy Peanut Butter. Upptäck din favorit idag.

Bläddra bland alla smaker

Energi för uthållighet

CLIF BLOKS Energy* Chews är en lättuggad källa av snabbt absorberande kolhydrater som ger glukos och fruktos för snabb energi till belastade muskler.


*Kolhydratslösningar bidrar till att förbättra den fysiska prestationen under högintensiv och långvarig fysisk träning hos vältränade vuxna personer.